Localizare

Pensiunea Lucia-Bucovina este situata in comuna Vama, "Inima Bucovinei" la circa 200m de intrarea in localitate, dinspre statiunea turistica Gura Humorului. Accesul se face direct de la drumul european E576, locatia fiind foarte favorabila, aflata la egala distanta de statiunile Campulung Moldovenesc, cat si de Gura Humorului (15 km).

Modalitatile de acces sunt foarte variate: cu trenul la gara Vama, auto (E576), aerian (aeroport Salcea-Suceava); 

Localitatea Vama-Inima Bucovinei este situata in centrul judetului Suceava, între Obcina Feredeului, Obcina Humorului şi Masivul Rarău. la o distanta de 50 km de Suceava sau 45 km de Vatra Dornei. 

Pensiunea Lucia-Bucovina se afla in centrul zonei turistice a judetului Suceava, in apropierea Manastirilor din Patrimoniul UNESCO, dar si a altor obiective turistice importante:

-Manastirea Moldovita (15km), Manastirea Voronet (18km), Manastirea Sucevita (40km), Manastirea Putna (80km);

-Partia de schi-Soimul Gura Humorului (16km)

Comuna Vama este un punct turistic deosebit de important in turismul bucovinean. Are o populaţia compusă din 6011 locuitori, grupaţi în 4 sate componente. Satul Prisaca Dornei a fost colonia germană Eisenau. Principalele domenii de activitate sunt creşterea animalelor, cultivarea terenurilor, prelucrarea lemnului, serviciile şi turismul. Populaţia practică încă şi multe dintre meşteşugurile tradiţionale stravechi, printre care cioplitul pietrei, ţesutul, prelucrarea lemnului, încondeierea ouălor, potcovirea cailor, toarcerea lânei. În 2009 comuna a sărbătorit 600 de ani de atestare documentară. (www.comuna-vama.info)

Newsletter
Abonare
Dezabonare
Contact & rezervari
Contact

Web : www.pensiunealucia-bucovina.ro
E-mail : contact@pensiunealucia-bucovina.ro
Yahoo Messenger: pensiunea_lucia@yahoo.com

Mobil : +40 722 41 33 44

+40 766 555 361

+40 744 559 525


Puteti face rezervari completand formularul

Rezervari